Nu een crematie? Je kunt ons nu bellen: 088 – 605 12 05 24/7 Online

Wij regelen

1 lees meer Verzorgen van de crematie

Je uitvaartwensen bespreken we met je persoonlijk op een locatie naar jouw keuze. Afspraken met instanties en leveranciers maken wij voor je. Zo wordt bij de gemeente de aangifte van overlijden gedaan en het Verlof tot Cremeren en de Akte van Overlijden verzorgd. De Akte van Overlijden heb je nodig voor de administratieve afwikkeling zoals het opzeggen van bankrekeningen en abonnementen etc.

2 lees meer Persoonlijke begeleiding door uitvaartleider

Je krijgt persoonlijke begeleiding door onze uitvaartleider. Wanneer je ons belt na het overlijden van je dierbare komen we bij je langs om de uitvaartwensen te bespreken. Ook op de dag van de crematie ontvangen we jullie en begeleiden we jullie in het crematorium en tijdens de condoleancebijeenkomst na afloop.

3 lees meer Vervoer naar een van onze locaties

De overledene wordt van de locatie van overlijden opgehaald en naar een van onze dienstencentra gebracht.

4 lees meer Verzorgen en kleden van de overledene

De overledene wordt door ons verzorgd, gekleed en in een nette uitvaartkist (bekijk hier) gelegd. Tot de dag van de crematie verblijft de overledene in een gekoelde ruimte. Heeft de overledene een pacemaker of ICD, dan wordt deze verwijderd.

5 lees meer Crematie

Op de dag van de crematie word je begeleid door onze uitvaartleider en krijg je de aula ter beschikking voor de afscheidsdienst. Je kunt de plechtigheid helemaal naar eigen wens invullen. Indien gewenst helpt onze uitvaartleider je bij het opstellen van het draaiboek voor de plechtigheid.

Direct hierna vindt de crematie plaats. Het is mogelijk om aanwezig te zijn bij de invoer van de kist in de crematie-oven.

Na afloop van de uitvaartdienst kunnen de genodigden samen komen in de koffiekamer van het crematorium om iets te eten, drinken en samen herinneringen op te halen.

Wij vergoeden het crematorium tot een bedrag van € 1.500.

Een maand na de crematie kun je de as afhalen in een asbus of strooikoker.

6 lees meer Zorg voor nabestaanden

Je ontvangt van ons een boekje met waardevolle tips over de financiële en administratieve afhandeling na een overlijden.

Jij kiest

Uitgebreid

Als de crematie ruimte moet bieden aan iedereen: compleet en toch betaalbaar.

Vanaf € 4.320,-

Extra mogelijkheden:

Thuisopbaring:

keuze ongedaan maken

Rouwbezoek (30 min) in dienstencentrum:

keuze ongedaan maken

Volgwagen(s):

Bloemen:

Geen bloemen

Kies uw bloemen

Nabestaandenzorg:

keuze ongedaan maken

Urn:

Geen urn

Kies uw urn

Heb je een vraag?

Coronavirus

Veelgestelde vragen over het coronavirus en uitvaarten leest u hier